Mode

Vampier-geïnspireerde behandelingen

Ik heb al lang mijn oog laten vallen op schoonheidsinjecties, omdat ik geïnteresseerd ben in een echt en langdurig effect. Trouwens, ik ben het beu dat mijn huidverzorging set de helft van mijn badkamer in beslag neemt. De halflege potjes en tubes doen me denken aan het probleem van “ik heb niets aan te trekken” hoewel de kasten vol zijn. Sommige producten helpen niet, andere zijn niet geschikt, ook al heb ik producten gekozen op basis van mijn huidtype. Ik kan niet zeggen dat ik een probleemhuid heb, maar ik wil altijd iets beters en het is tijd om met preventieve maatregelen te beginnen. Niemand wordt jonger.

Onlangs zaten mijn vriendin en ik in een café, haalden herinneringen op aan ons verleden, aan Twilight en vampiers… Goed, we hadden het over hun behouden van schoonheid en jeugd. Zij begon te praten over de “vampierprocedure”, maar kon niet uitleggen wat het was en waarom het zo angstaanjagend en verleidelijk heette. Al thuis begon ik iets op het internet te zoeken. Toen ik een link zag naar een artikel over PRP Stockholm, koos ik ervoor, omdat het me herinnerde over Bram Stoker, de auteur van Dracula. (Ja, dat is raar.) De informatie bevredigde me, ik zal het jullie kort vertellen.

Vampire Facelift – plasmolifting – is een moderne injectietechniek voor de behandeling en verjonging van de huid, gebaseerd op het gebruik van je eigen plasma (het vloeibare deel van het bloed). Eerst wordt bloed afgenomen, dan in een centrifuge in drie lagen wordt gescheiden en eindelijk wordt het plasma in een bepaalde zone geïnjecteerd. Vervolgens gaan de geconcentreerde bloedplaatjes actief de groei van nieuwe cellen stimuleren, waardoor acne en littekens behandelen, rimpels gladstreken, de huid verstevigen, de teint egaal maken.

Het is zo natuurlijk mogelijk en allergeenvrij want het lichaam zijn eigen eiwitten zonder problemen opneemt.

Misschien begin ik hier mijn kennismaking met professionele cosmetologie. Wat vinden jullie ervan?

 

Close