Reizen

Door Gent, daarheen en weer terug

In de loop van de honderden jaren kwamen aanzienlijk meer vervoersmogelijkheden in de stad.

Je kun je op eigen houtje door de stad bewegen en met openbaar vervoer van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat – over het water door oude rivieren en kanalen of over het land met trams en bussen.

Meestal met treinen en bussen verlaten bewoners hun stad; voor langere reizen worden kaartjes gecombineerd met een tram of metro.

Als het maar erg ver is, dan telt België vijf luchthavens. Gentenaars hoeven alleen maar de juiste te kiezen en na te denken over hoe ze daar geraken. Gelukkig is er altijd Luchthavenvervoer Gent te vinden.

Laten we eens kijken naar de voordelen van Luchthavenvervoer voor iedereen:  van de zaken- of soloreiziger tot een groep vrienden of een groot gezin.

  1. Gerustheid over het transport.

Niet nodig om zelf je route uit te stippelen, zich zorgen te maken over tickets voor vluchten met niet passende schema’s en aansluitingen.

  1. Zonder lange wachttijden.

Bij het bestellen van transfer kun je niet bang zijn voor vertragingen en overmacht. Transferservice blijft op de hoogte van al je bewegingen, in het geval van vluchtvertragingen en andere verschuivingen in je reisschema word je verwacht en zult zeker naar je bestemming komen.

  1. Persoonlijke aandacht en jouw comfortniveau.

Boek de passende auto voor je behoeften/behoeften van alle passagiers en kies de juiste tijd en plek.

Chauffeurs brengen je van overal naar alle luchthavens en terug in binnen- en ook buitenland, maar het meest populaire traject vanuit en naar Gent voor de Belgen zelf en reizigers door de EU-landen is nog steeds Luchthavenvervoer Gent – Zaventem.

Wel te verstaan kan een hoogkwalitatieve dienst niet erg goedkoop zijn, maar de prijs van een privé-transfer verschilt niet veel van een gewone taxi, vooral als het gaat om de luchthaven. Laat je gedachten en zorgen dus aan anderen over en reis op je eigen plezier!

Close